Offert förfrågan
FSN Logistic Oy

Om oss

Upptäck styrkan

FSN Logistics har en historia med över 30 år inom transportbranschen med lång erfarenhet av komplett logistikservice som täcker hela Skandinavien och Norra Europa. Vår personal har en gedigen erfarenhet inom logistik och med vårt kunnande kan vi erbjuda breda helhetslösningar åt våra kunder.

 Vi tillhandahåller väg-, järnvägs-, flyg- och sjöfrakter samt paketleveranser.

Utöver detta kan vi erbjuda vår kunder följande tjänster:

• terminaltjänster
• pick and pack
• lagring
• tullklarering
• distribution
• hemleveranser
• flyttgods
• termotransport

Våra lösningar täcker hela logistikkedjan och vårt mål är att vara den bästa experten inom varje delområde. Vårt nätverk bestående av egna fordon och samarbetspartners gör att vi kan erbjuda lösningar som omfattar hela Europa med högsta kvalitet. Vårt mål är att vara i främsta ledet när det handlar om god kundservice.

Berätta om dina logistiska utmaningar. Vi löser dem
Kontakta oss, tel. +358 20 734 5030 eller sales@fsn.fi

Hitta alla våra kontaktuppgifter här

 


Våra värderingar och strategi

Vår strategi

Är att vara en av de ledande företagen inom logistiklösningar. Vi betjänar våra kunder individuellt med personlig service på kundens eget modersmål. Vi åtar oss att etablera ett nära, pålitligt och långsiktigt samarbete med våra kunder och ger den bästa möjliga kundservice.

 

Vår mission och vision

Med kontinuerlig utbildning ser vi till att vår personal alltid är kvalificerad att möte de utmaningar som transportvärlden innebär. Genom vårt pålitliga transportnätverk är FSN en högkvalitativ leverantör inom transport och logistik i Skandinavien och norra Europa. För oss är varje kund viktigt!

 

Våra kärnvärderingar

FSN Logistics mål är att vara det självklara valet för kunderna.

 

Ansvar

Med hög säkerhetstänk vill vi förhindra olycksrisker i det dagliga arbetet. Vi tar ansvar för varje individ kan utföra sitt arbete på ett säkert sätt.

Ärlighet

Vi är hårt arbetande yrkespersoner. Vi är ärliga och punktliga, alltid redo att stå till er tjänst.

 

Stolthet

Vi är stolta över FSN och vad det står för!

 

Innovation och miljö

Vi söker ständigt efter nya kostnadseffektiva lösningar för att förbättra hela leveranskedjan med mål att uppnå besparingar för våra kunder. För att uppnå besparingar, investerar i moderna ekipage och teknik som på det sättet är skonsam mot miljön. Vi sätter höga mål för att reducera våra utsläpp och tar på det sättet ansvar för kommande generationers framtid.

 

Anställda

Mycket motiverad och professionell personal är nyckelfaktor till framgång. Våran personal spelar viktig roll i vår framgång.

 

Vår personal

En mycket motiverad och professionell personal är nyckelfaktor till framgång. En personal som har passion för sitt jobb spelar viktig roll i vår framgång.

Verksamhetsområden

Vi betjänar glabalt ledande företag i norra Europa

I vårt affärssegment kan vi erbjuda kombinerade transporter för att minimera körsträckan samt uppnå besparingar och lägre koldioxidutsläpp.
 

Nedladdnings innehåll

Dokument och certifikat

Vi kräver att vår personal uppfyller en hög kvalitet i det dagliga arbetet. Därför följer vi ISO-standard till minsta detalj. Se certifikaten ISO 9001, ISO 14001 och ISO 39001.

 

 

skal    luotettava_kumppani    Rating    growth     laatujarjestelman_todistus_2016_eng     Suomen vahvimmat SE

Ammattina sankari
Olemme mukana
Ammattina Sankari tv-ohjelmassa
Katso traileri tästä »