Tarjouspyyntö
FSN Logistic Oy

Yritys

Löydä vahvuutemme.


FSN Logistics Oy:llä on 30 vuoden toimintahistoria ja osaaminen logististen palveluiden tuottajana. Tänään yli kolmen vuosikymmenen kokemus logististen palveluiden toteuttajana takaa asiakkaalle korkean laadun, tietotaidon ja ratkaisut logististen kokonaisuuksien hallintaan.

Saat kaikki alan palvelut yhdestä paikasta, olipa kysymys sitten auto-, rautatie-, lento- tai merikuljetuksista.

  • Logististen ketjujen suunnittelu
  • Markkinointi
  • Toteutus

Maantie-, rautatie- (rautatieyhteys Eurooppaan) tai merikuljetukset, konttiterminaali välivarastoinnit, varastoinnit, huolintapalvelut, jakelu, kotiinkuljetus , muutot sekä asennuspalvelut.

Kerro meille logistiset haasteesi, niin ratkaisemme ne tehokkaasti. Ota yhteyttä puh. +358 20 734 5030 tai sales@fsn.fi
Katso kaikki yhteystiedot ja toimipisteet

 

Arvot ja strategia

Strategiamme


Strategiamme on olla yksi johtavista logistiikka-alan palveluntuottajista, joka pystyy palvelemaan asiakkaitaan maalla, merellä ja ilmassa, sekä tarjoamaan logistisesti toimivia varastointipalveluja, yhteistyössä asiakkaittemme kanssa. Korkea laatu, luotettavuus  ja yksilöllisyys ovat tärkeitä elementtejä palveluissamme.

 

Missiomme & Visiomme

Ammattitaitoisen henkilökunnan ja laajan kuljetusverkostomme avulla tuottaa optimoituja logistisia ratkaisuja asiakkailemme , niin pieniin kuin suuriiin tarpeisiin.

 

Arvot

FSN Logistics haluaa saada tunnustusta hyvänä yhtiönä ja yhteistyökumppanina osoittaen sen toimillaan jokaisena päivänä arjen työsuoritteissaan.

 

Vastuu

Toimimme huomioon ottaen turvallisuuden, tavoittelemme toimintaa ilman onnettomuuksia, huomioimme yksilön sekä ympäristön.

Rehellisyys

Olemme rehellisiä, paljon työtätekeviä logistiikan ammattilaisia, jotka haluavat ansaita luottamuksen niin yksilönä kuin yrityksenä.

 

Ylpeys

Olemme ylpeitä siitä mitä teemme ja kuinka sen toteutamme.

 

Innovatiivisuus

Toteutamme palvelujamme kaikilta osin viimeisillä teknologian innovaatioilla niin ajoneuvoissa, kuormatiloissa kuin toiminnanohjauksessa sekä myynnissä.

 

Ihmiset

Huolimatta siitä, että käytämme viimeistä teknologiaa kautta linjan on henkilökunta kuitenkin se tekijä,  joka erottaa meidät edukseen niin yhteistyökumppanin kuin asiakkaankin silmissä.

 


Ladattavat materiaalit

Dokumentit ja sertifikaatit

Laadun takeenamme on päivittäinen suorittaminen yksilöllisesti pienimmätkin yksityiskohdat huomioiden. Palvelumme on huomioitu ISO 9001, ISO 14001, ISO 39001 -sertifioinnein.

 

 

skal    luotettava_kumppani    Rating    growth     laatujarjestelman_todistus_2016_eng      Suomen vahvimmat 2017

Ammattina sankari
Olemme mukana
Ammattina Sankari tv-ohjelmassa
Katso traileri tästä »